BEMUTATKOZÁS

Szeretettel várunk minden kisgyereket 2,5 éves kortól XVII. kerületi óvodánkba.
A gyermekbarát épület, Budapest XVII. kerületének egyik legszebb kertvárosi részében, gondozott sorházak által körülvett zöldövezetben fekszik, távol a főúttól.

Az intézmény 2 csoporttal működik, összetételüket tekintve mindkét csoport vegyes életkorú gyermekekkel foglalkozik, egy kis-középső csoport, név szerint csibe csoport, illetve egy nagy-középső, nagycsoport, név szerint maci csoport.
Az óvoda 40 gyermeket tud fogadni, a csoportok így 20-20 gyermekkel működnek. Az intézmény sajátossága a folyamatos felvétel, folyamatos beszoktatás, így év közben is változhat/bővülhet a csoportlétszám.

Alapítványi óvodánk olyan nyitott, rugalmas gyermekintézmény, ahol kiemelt érték az óvodás korú gyermekek személyiségének globális, harmonikus fejlesztése, a gyermeki személyiség tiszteletben tartásával, a művészeti eszközök segítségével.

Óvodai nevelésünket áthatja a gyermeki személyiség tiszteletben tartásával annak fejlesztésébe vetett töretlen hitünk, melyet a fokozatosság és következetesség elve vezérel.

Intézményünkben játékos, interaktív formában történik az idegen nyelvvel történő ismerkedés, szakképzett tanítóink segítségével.
Napirendünk a gyermekek fejlődési szintjéhez, szokásaihoz, élettani sajátosságaihoz alkalmazkodik.
Nevelőtestületünk magasan képzett, gyermekszerető, a pozitív nevelés elvét magáévá tévő szakmai közösség, a gyermekeink személyiségének globális fejlesztését támogató szakembergárdánk segíti.
Minden gyermek egyedi és különleges csoda, ezért nevelésünk alapelve megfelelő figyelmet fordítani személyiségük és tehetségük kibontakozására.
Színes, tevékeny óvodai életünk a jeles napok, ünnepek köré épül.
Örökmozgó gyermekeink számára rendkívül sokrétű, kiemelkedően fejlesztő hatású sportlehetőségeket kínálunk.